latinica  ћирилица
17/09/2018 |  15:36 ⇒ 18:11 | Autor: RTRS

Aktiv žena SNSD-a Trebinja podržao akciju "Hercegovac za Hercegovca"

Aktiv žena SNSD-a Trebinja podržao je akciju Herceg radio televizije “Hercegovac za Hercegovca” i uključio se u prikupljanje pomoći za socijalno ugroženo stanovništvo Hercegovine. Organizator akcije, poziva sve one koji mogu, da učine isto da bi se pomoć prikupila za što više porodica.

Herceg radio-televizija humanitarnu akciju pod nazivom “Hercegovac za Hercegovca” pokrenula je u februaru ove godine. U akciju su se uključivali stanovnici cijele Hercegovine.

Milica Mitrović, menadžer Herceg radio-televizije, ističe da sarađuju sa Crvenim krstom, Centrom za socijalni rad u prikupljanju odjeće, obuće i hrane koje dopremaju korisnikcima koji su na spisku Centra za socijalni rad.

"Naša gradska uprava ima više od 25 programa koji se bave socijalnim statusom i na prvom mjestu u našim djelatnostima je porodica - zdravlje i ekonomski status. Zato u potpunosti podržavmo ovu akciju i želimo da se ona nastavi u kontinuitetu", rekla je Ljubica Miljanović, članica Aktiva žena SNSD-a Trebinje.

Iz Herceg radio-televizije, ali i Aktiva žena SNSD Trebinje, pozivaju sve one koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj akciji i pomognu porodicama u Hercegovini kojima je ovakva vrsta pomoći potrebna.