latinica  ћирилица
17/09/2018 |  15:08 | Autor: B92

Milojević: Ne plašimo se nikoga, biće spektakl u ritmu Zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da se njegov tim ne plaši nikoga u Ligi šampiona, iako ima ulogu autsajdera.
Vladan Milojević - Foto: RTS
Vladan MilojevićFoto: RTS

Zvezda je u grupnoj fazi Lige šampiona uz Pari Sen Žermen, Liverpul i Napoli.

Konferencija za medije održana je dan uoči utakmice Lige šampiona, u kojoj Zvezda nije učestvovala skoro tri decenije.

- Došli smo do ovog trenutka, mislim da svi jedva čekamo utakmicu. Kako sad najaviti i šta znači za nas... Mislim da znači za klub, Zvezda je veliki klub i smatram da je ova generacija napravila veliki uspjeh i ono što smo intimno htjeli u svlačionici to je bilo da probamo da je vratimo na puteve stare slave i ondje gdje zaslužuje veličinom i istorijom da bude. Uradićemo sve što je do nas da ne stanemo na ovome - rekao je Milojević.

Crvena zvezda sutra igra protiv Napolija koji vodi iskusni Italijan Karlo Ančeloti.

- Citiraću Karla kad su ga pitali šta misli o Crvenoj zvezdi i kad je rekao da je Zvezda jedan fascinantan autsajder. U regionu smo možda i jedini koji igramo i nije lako ući u krem evropskog fudbala. Teška utakmica - nema šta da se priča, motivisani smo, želimo da igramo s takvim veličinama, imam povjerenje u igrače. Biće sutra u ritmu Crvene zvezde i Srbije i biće spektakl - poručio je Milojević.

Trener Zvezde kaže da se on i njegovi fudbaleri ne plaše nikoga, i ne želi da kroz Ligu šampiona prođe samo kao "puki učesnik".

- Uz veliki respekt prema Napoliju, ne plašimo se nikoga. Daćemo sve od sebe da se borimo uz podršku naših navijača. Uz činjenicu da smo ovdje ne bismo da budemo puki učesnici i vjerujem da će biti dobra utakmica - dodao je Milojević.