latinica  ћирилица
29/03/2024 |  08:57 | Autor: TANЈUG

Đoković: Ivanišević prijatelj za života, nemam ideju ko će ga zamijeniti

Goran je prije svega moj i prijatelj moje porodice za života. Poslije šest godina pisanja istorije došlo je do zasićenja, odlučili smo da završimo saradnju, ali još nemam ideju ko će ga zamijeniti, rekao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković, dan nakon razlaza sa trenerom Goranom Ivaniševićem.
Đoković i Ivanišević (Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC) -
Đoković i Ivanišević (Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC)

Đoković je sinoć u beogradskom Domu omladine prisustvovao premijeri filma o Nikoli Piliću "Legenda", u čijoj je trenerskoj Akademiji u Minhenu proveo važan dio karijere.

- Rastali smo se pozitivno, došlo je do tačke zasićenja, poslije šest godina pisanja istorije, osvojili smo brojne titule, prošli smo kroz siro i rešeto, deportaciju, diskvalifikaciju, prilično neprijatno, ali uvijek je bio tu za mene i imao je ljudski odnos prema meni - rekao je Đoković novinarima u Beogradu.

Ljudske vrijednosti su uvijek iznad svega, zbog tog odnosa i hemije došao je i rezultat, naglasio je Đoković.

- Njemu sve najbolje želim, a što se tiče naredne etape, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će to neko uopšte da bude. Uvijek sam imao trenere uz sebe, ali svakako da će javnost biti blagovremeno obaviještena - poručio je Đoković.