latinica  ћирилица
08/01/2018 |  15:41 ⇒ 17:55 | Autor: RTRS

Mladi socijaldemokrati građanima dijelili zastavice i pasoše Srpske

Mladi socijaldemokrati otvorili su danas u Banjaluci promotivni štand povodom Dana Republike, na kojem su građanima dijelili zastavice i pasoše Srpske, sa svim značajnim informacijama o Republici i o turističkim potencijalima.
MSD - Cvijanović - Foto: SRNA
MSD - CvijanovićFoto: SRNA

Na pasošu je otisnut datum izdavanja 9. januara 2018. godine. Prvi pasoš dobila je premijer Republike Srpske, Željka Cvijanović, a nakon nje i drugi zainteresovani građani.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da je ovo kreativna ideja, te da ova stranka na svaki način želi da privuče pažnju na ono što je najvažnije, a to je Republika Srpska.

"Zadatak svih, od pojedinaca, medija, političkih organizacija i institucija, jeste promocija Republike. Ovo je jedna lijepa akcija Mladih socijaldemokrata, ali to nije stvar gdje ćemo se zaustaviti", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić naveo je da dijeljenjem promotivne brošure - pasoša Republike Srpske počinje obilježevanje Dana Republike.

"Svjesni smo da Republika Srpska ima velike turustičke potencijale koje smo željeli da promovišemo, da ljudima iz Srpske i inostranstrva kažemo da Srpska ima dosta prirodnih bogatstva koje možemo iskoristiti u razvoj turizma i same Republike", naglasio je Šulić.

On je dodao da će sutra u 11.00 časova u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj Mladi socijaldemokrati otvoriti štandove i dijeliti brošure i zastavice Srpske.

Izvor: SRNA