latinica  ћирилица
29/04/2015 |  12:06 | Autor: RTRS

Milica Lojić iz Banjaluke nastavlja takmičenje u X Factoru

Završena je i druga faza X Factora Adria pod nazivom Bootcamp. Članovi žirija izabrali su po šest takmičara koji idu u sljedeću fazu - Kuće sudija.

Nakon što je prošla, a zatim izbačena iz šest najboljih ženskih vokala koje je birao Željko Јoksimović, simpatična Milica Lojić iz Banjaluke ipak je prošla u narednu fazu takmičenja, ali zahvaljujući Tončiju Huljiću koji je Milicu dodao kao četvrtu članicu benda "Anđeline".

"Užasno je stresno sjediti na onim stolicama ne znajući da li si siguran ili ne. I sama emisija za mene je bila stres, ali drugi takmičari su mi pomogli da se oporavim od svega toga", rekla je za "Nezavisne novine" Milica Lojić.

Istakla je da je veliku podršku dobila od Masima i Tončija i mnogo im je zahvalna jer su joj dali šansu da nastavi takmičenje.
Na pitanje da li će se snaći u grupi sa tri cure, Milica samouvjereno ističe da je sa djevojkama postala izuzetno dobra i da provode puno vremena zajedno, što bi na kraju trebalo dati rezultate.

"Ovo je za mene jedna nova avantura kojoj se jako radujem", završila je Milica.

Iz BiH u dalji krug takmičenja prošla je i sjajna Magdalena Bogić iz Јajca, koja ima samo 16 godina. Odlični Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović iz Sarajeva, dobro poznati po beatboxu, takođe su prošli dalje, kao i Amel Ćurić iz Gračanice, koji je ponovo oduševio žiri.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria