latinica  ћирилица
02/05/2024 |  17:39 | Autor: SRNA

U udesu kod Kotor Varoša poginula dvadesetosmogodišnja žena

Dvadesetosmogodišnja Sabina Tufekčić iz Kotor Varoša smrtno je nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Banjaluka–Teslić, u mjestu Rujevica, rečeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Dvadesetosmogodišnja Sabina Tufekčić iz Kotor Varoša smrtno je nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Banjaluka–Teslić, u mjestu Rujevica, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

U nesreći, u kojoj je nastradalo lice bila suvozač, teško je povrijeđena vozač putničkog vozila "pežo 307" Sandra Narić /21/ kojoj je ljekarska pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Udes se dogodio u 13.00 časova, a uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva sa službenicima policijske stanice za bezbjednost Kotor Varoš.

Dežurni tužilac je naredio da se preduzmu istražne mjere i radnje kako bi se utvrdio uzrok udesa, dok će obdukcija nastradalog lica biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Srpske.

Srna nezvanično saznaje da je nastradala Sabina Tufekčić bila u drugom stanju.