latinica  ћирилица
30/04/2024 |  12:22 ⇒ 12:24 | Autor: RTRS

Stevandić: Unaprijediti i zaštititi prava svih radnika

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić uputio je čestitku svim građanima Republike Srpske povodom 1. maja - Međunarodnog praznika rada, sa željom da ovaj praznik proslave u zdravlju, sreći i blagostanju, sa porodicom i prijateljima.
Nenad Stevandić - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Nenad StevandićFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- U ime Narodne skupštine Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrenu čestitku povodom Međunarodnog praznika rada, uz iskrenu želju da zajedno i odlučno nastavimo da se borimo unapređenje i zaštitu prava svih radnika, podizanje ekonomskog standarda i otvaranje novih radnih mjesta uprkos izazovima sa kojima se susrećemo - naveo je Stevandić.

Naglasio je da će Narodna skupština Republike Srpske ostati posvećena unapređenju zakonodavnog temelja neophodnog za daljnje jačanje Republike Srpske, otvaranje novih fabrika, poboljšanje privrednog ambijenta, uvođenje novih tehnologija i zaustavljanje odlaska radnika.

- Naš zajednički cilj je jaka, savremena, stabilna i prosperitetna Republika Srpska, u kojoj se dobro radi i gradi i koja će svakom čovjeku i radniku omogućiti dostojanstven rad i život. Srećan vam Međunarodni praznik rada! - poručio je Stevandić.