latinica  ћирилица
30/04/2024 |  11:34 ⇒ 11:44 | Autor: RTRS

Cvijanović: Stvaranje novih radnih mjesta - trajna obaveza svih nadležnih institucija

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku svim građanima, radnicima i sindikatima u Republici Srpskoj i BiH, povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada.
Željka Cvijanović - Foto: SRNA
Željka CvijanovićFoto: SRNA

- Povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, upućujem vam srdačne čestitke i želim da u dobrom zdravlju i raspoloženju provedete predstojeće prvomajske praznike - rekla je Cvijanović.

Naglasila je da je obilježavanje 1. maja prilika da se podsjetimo na sve one koji su utrli put pravednijim i humanijim uslovima rada,  izgradnji boljeg društva i jednakih šansi za sve.

- Ali i da istaknemo važnost čovjeka, kao najvažnijeg resursa današnjice. Upravo zato, unapređenje ukupnih prava radnika, njihovog materijalnog statusa, posebno u realnom sektoru, jačanje privrednog ambijenta, stvaranje novih radna mjesta i novih vrijednosti, trajna je obaveza svih nadležnih institucija. U želji da u narednom periodu svjedočimo stvaranju što boljih životnih uslova i poboljšanju ekonomskog standarda svih naših građana, još jednom vam čestitam Praznik rada - zaključila je Cvijanović.