latinica  ћирилица
29/04/2024 |  18:06 ⇒ 19:45 | Autor: RTRS

Kojić: Mehmedović nema legitimitet da komentariše bilo koga (VIDEO)

Lider stranke "Naprijed" Šemsudin Mehmedović, nema nikakav legitimitet da komentariše bilo koga, a posebno ne predsjednika Republike Srpske, rekao je poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Milorad Kojić, komentarišući uvrede Mehmedovića na račun Milorada Dodika.
Milorad Kojić - Foto: RTRS
Milorad KojićFoto: RTRS

Mehmedović je izjavio da je Dodik gostujući na FEЈS televiziji iznio besramne laži i uvrede, i da je politika koju vodi Dodik zločinačka, a retorika "genocidna".

- Mehmedović je neko kome su donesene prve srpske glave od strane mudžahedina još 92. godine u Tešnju i sigurno neko ko ema legitimitet uopšte da istupa u javnosti u bilo kom smislu. Јedino za šta ima legitimitet jeste da bude u ovoj pravosudnoj instituciji, odnosno da je prošao ovu pravosudnu instituciju, da je osuđen za brojne zločine koji su počinjeni u njegovoj zoni odgovornisti i da danas bude na odsluživanju kazne. Nažalost, upravo ovaj sud ne radeći svoj posao na adekvatan i pravilan način je dozvolio da on danas može da u javnosti komentariše sve onako kako on hoće i kako želi a na to zaista ne bi imao pravo - rekao je Kojić.