latinica  ћирилица
23/04/2024 |  07:36 ⇒ 10:49 | Autor: TANЈUG

Vučić: Pokazaćemo svijetu kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se Srbija boriti u Ujedinjenim nacijama da zaštiti svoje nacionalne interese i da će pokazati cijelom svijetu kako štiti svoje državne i nacionalne interese.
Aleksandar Vučić (Foto: TANJUG/ TANJUG VIDEO -
Aleksandar Vučić (Foto: TANJUG/ TANJUG VIDEO

- Pred nama je teško vrijeme, ali bilo da izgubimo formalno, gotovo sam siguran da će to biti uz neveliku razliku i siguran sam da ćemo pokazati svijetu kako se štite nacionalni i državni interesi naše zemlje. Hvala svima za pažnju, hvala svima na ljubavi prema Srbiji - rekao je Vučić u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić je juče učestvovao na sjednici Savjeta bezbjednosti na kojoj je predstavljen šestomjesečni izvještaj o radu UNMIK-a, nakon čega je delegacija Srbija priredila prijem u UN, na kojem je, prema Vučićevim riječima, bilo 125 zvanica.

- Srećan sam zbog toga što smo se borili i hoću da kažem svim ljudima u Srbiji da sam samo jednu stvar obećao pre polaska u Njujork. A to je da ćemo da se borimo do posljednjeg trenutka bez obzira na sve lične i bilo kakve druge rizike. Hoću da se zahvalim svim ljudima koji su radili i koji su spremali sjednicu Savjeta bezbjednosti, koji su mi pomogli da se suprotstavim nečemu što je izgledalo kao nameštaljka, kao političko pozorište - poručio je Vučić.

Zahvalio je svim ljudima u Srbiji koji su, kako je istakao, vjerovali u svoju zemlju, koji su vjerovali u svoje rukovodstvo i koji znaju da će Srbija na kraju da pobijedi.

- Naša borba nikada neće prestati. Hvala ljudima na ogromnoj podršci i ljubavi koju pokazuju prema našoj Srbiji. Pobijediće Srbija! - napisao je Vučić na društvenim mrežama.