latinica  ћирилица
18/04/2024 |  08:59 ⇒ 09:00 | Autor: RTRS

Polufinale NLB lige košarke u kolicima: KKI Vrbas cilja finale

Košarkaški klub invalida Vrbas na putu do finala NLB lige košarke u kolicima ima još jednu prepreku – KK OSI Paramont iz Podgorice. Polufinalni susret između ova dva tima na programu je u subotu, 20. aprila u dvorani Skenderija u Gradačcu sa početkom od 13.15 časova.
KKI Vrbas - Foto: RTRS
KKI VrbasFoto: RTRS

U redovima Banjalučana čvrsto vjeruju da mogu uspješno prebroditi ovaj duel i da će se i ove godine boriti za pobjednički trofej u ovom regionalnom takmičenju.

- Ovo je u ovom trenutku naša utakmica sezone. Nema nikakve sumnje da će biti težek susret, jer je ekipa iz Crne Gore izuzetno kvalitetna i naše igrače čeka veliki posao. I pored svega toga se nadam da će smoći snage da iz ovog duela izađu kao pobjednici, a onda se u miru spremati za finale koje će biti odigrano u Ljubljani. Idemo korak po korak i vjerujem da ćemo ovog puta podići pobjednički trofej bez kojeg smo ostali prošle sezone - riječi su Marinka Umičevića, predsjednika Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Optimizam uoči same završnice tekuće sezone u regionalnom takmičenju ne napušta ni kapitena tima Biljanu Nedić.

- Znamo da je rival iz Podgorice izuzetno jak, i da nam neće biti lako u subotnjem polufinalu. Kao u svaku drugu utakmicu mi idemo da pobijedimo, a želja nam je da titulu NLB lige vratimo u Banjaluku i svi smo ubijeđeni da ćemo to ostvariti – poručila je Biljana Nedić.

U drugom polufinalu sastaće se domaći KKI Zmaj i Parasport Slovenija, a ovaj duel je zakazan za 15 časova.