latinica  ћирилица
15/04/2024 |  10:55 ⇒ 10:59 | Autor: RTRS

Uz NLB viza kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu

Klijenti NLB banke koji u periodu od 15. aprila do 15. juna 2024. ostvare minimum tri transakcije sedmično, bilo kojom viza karticom NLB banke ili digitalizovanom viza karticom u okviru NLB pej i koji aktivno koriste svoju NLB mklik aplikaciju, ostvaruju i šansu za putovanje na Olimpijske igre za dvije osobe u Pariz ili brojne sedmične nagrade koje je omogućila Viza.
NLB banka - Foto: Ustupljena fotografija
NLB bankaFoto: Ustupljena fotografija

- Kako je interesovanje za ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu zaista veliko, raduje nas što smo, zahvaljujući sponzoru Olimpijskih igara u Parizu, i našem partneru, kompaniji Viza, dobili priliku da iznenadimo dva klijenta paket putovanjem za dvoje na ovaj događaj za pamćenje. Svim našim klijentima, korisnicima viza kartica želimo sreću prilikom učešća, a osim glavnih nagrada, svake sedmice tokom trajanja nagradne igre, nasumičnim odabirom iznenadićemo klijente koji su izvršili tri ili više sedmičnih transakcija atraktivnim sedmičnim nagradama - izjavila je Ljiljana Krsman, član uprave NLB banke Banjaluka.

Glavna nagrada "Putovanje u Pariz na ljetnje Olimpijske igre" paket za dvije osobe podrazumijeva potpun doživljaj koji će, dodala je Krsman, da osvoje dva klijenta NLB banke Banjaluka: avio karte za dvije osobe na relaciji Sarajevo-Pariz-Sarajevo, smještaj - tri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice, ulaznice za dva sportska događaja u okviru takmičarskih rasporeda na ljetnjim Olimpijskim igrama u Parizu, tim dobrodošlice u hotelu, pokrivene troškove gradskog prevoza, promotivne poklone na licu mjesta, prisustvo prijemu koji organizuje Viza, sigurnosnu podrška na licu mjesta.

Sedmične nagrade takođe su u duhu sporta i Olimpijskih igara, tako da će klijenti imati priliku da, tokom devet sedmica trajanja nagradne igre, osvoje dasku za veslanje, tenis set za plažu, ruksak, jastuk za putovanje i sportske boce za vodu.

Iz NLB banke Banjaluka naglašavaju da pravo na učešće u nagradnoj igri imaju NLB klijenti koji su korisnici NLB viza kartica, a koji u periodu trajanja nagradne igre izvrše tri ili više platnih transakcija viza karticom NLB banke, bilo da se radi o plaćanju fizičkom ili digitalizovanom karticom u okviru NLB pej usluge, za potrebe plaćanja na licu mjesta kod trgovca putem POS terminala za prihvat kartičnih plaćanja ili online na internet trgovinama trgovaca koju su tu uslugu omogućili u zemlji, ali i inostranstvu.

Za pravo naučešće je takođe neophodno da NLB klijenti aktivno koriste svoju NLB mklik aplikaciju, kada god i odakle god to požele.

Više detalja o NLB Visa nagradnoj igri i o pravilima učešća pogledajte na linku, a za sva pitanja klijentima je dostupan NLB kontakt centar 0800 50 510.