latinica  ћирилица
04/04/2024 |  10:42 | Autor: RTRS

Selak čestitao Dan Policije Republike Srpske

Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, čestitao je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, ministru i saradnicima Dan Policije Srpske.
Goran Selak - Foto: Ustupljena fotografija
Goran SelakFoto: Ustupljena fotografija

- Policija Republike Srpske je garant mira, stabilnosti i ustavnog poretka Srpske. Zahvaljujući pripadnicima Policije bezbjednost u Srpskoj je na zadovoljavajućem nivou. Bez organizovane i jake Policije nema ni stabilne Republike Srpske, koja je čuvar dejtonske BiH - naglasio je predsjednik SPS-a.

Selak je rekao da se danas sjećamo i svih pripadnika MUP-a koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku tokom odbrambeno - otadžbinskog rata, ali i u mirnodopskom periodu, tokom obavljanja službenih dužnosti.

- Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, ministru i saradnicima čestitam Dan Policije. Siguran sam da će pripadnici Policije nastaviti da obavljaju svoje zadatke sa dužnom pažnjom, vođeni idealima rodoljublja i pravde. Policija Srpske je jedna od najvažnijih institucija Republike Srpske, čuvar dejtonske strukture BiH i prava srpskog konstitutivnog naroda - poručio je Selak.