latinica  ћирилица
30/03/2024 |  15:28 ⇒ 15:35 | Autor: RTRS

Miličević: Veoma težak trenutak za SDS

Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je danas da ova politička stranka nastavlja rad uprkos gašenju bankovnog računa SDS-a usljed američkih sankcija i naveo da su u toku aktivnosti na uspostavljanju platnog prometa u zakonskim okvirima.
Milan Miličević - Foto: Ustupljena fotografija
Milan MiličevićFoto: Ustupljena fotografija

- Račun Srpske demokratske stranke od juče je i zvanično ugašen, sada poslujemo bez tekućeg računa - rekao je Miličević na konferenciji za novinare i istakao da će svi zaposleni u sekretarijatu i širom Srpske po opštinskim i gradskim organizacijama primati plate i da su oni briga SDS-a.

Miličević je rekao da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik "koristi ovaj vrlo težak trenutak za SDS na svoj način", da bi ih, kako kaže, još više gurnuo u probleme.

- Međutim, ono što hoću da poručim odavde je da ne postoji strah ni zebnja od takvih ataka s obzirom na to da sumanuto ponašanje predsjednika Republike Srpskoj u Narodnoj skupštini ne utiče na naše raspoloženje, izuzev što u nama budi još veću energiju i snagu da ga ispratimo tamo gdje je krenuo, a to je završetak političke karijere - rekao je on.