latinica  ћирилица
29/03/2024 |  15:36 | Autor: RTRS

U nedjelju obustava saobraćaja u Banjaluci zbog pokazne vježbe MUP-a Srpske

U nedjelju 31.3. 2024. godine biće obustavljen saobraćaj u vremenskom periodu od 10 do 14 časova u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu raskrsnice sa Trgom srpskih vladara do raskrsnice sa ulicom Bulevar cara Dušana zbog održavanja tehničko – taktičkog zbora i pokazne vježbe jedinica MUP-a Srpske na Trgu Krajine u Banjaluci.
MUP Republike Srpske - Foto: RTRS
MUP Republike SrpskeFoto: RTRS

Iz MUP-a Srpske navode da će za vrijeme trajanja obustave saobraćaja linije javnog prevoza putnika koje saobraćaju ulicom Kralja Petra I Karađorđevića, dio od Aleje Svetog Save do ulice Bulevar cara Dušana, biti preusmjerene iz smjera ulice Kralja Petra I Karađorđevića, desno ulicama Vuka Karadžića, Ranka Šipke, lijevo na tranzit do kružnog toka, ulicom Bulevar cara Dušana i dalje registrovanom trasom, a u suprotnom smjeru autobusi će saobraćati registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom.

U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače da u navedenom vremenskom periodu koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.