latinica  ћирилица
27/03/2024 |  16:38 ⇒ 16:45 | Autor: SRNA

Vulić: Sarajevo nije sigurno mjesto za predsjednika Srpske

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da Sarajevo nije sigurno mjesto za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i imajući u vidu da je objelodanjena mogućnost atentata, ne čudi ni novi scenario za kidnapovanje.
Sanja Vulić - Foto: Ustupljena fotografija
Sanja VulićFoto: Ustupljena fotografija

- Kada sam rekla da se sprema atentat na predsjednika Republike Srpske, iz drugog entiteta mogli smo samo čuti osude. Moj izvor iz krugova američke Ambasade otvoreno mi je rekao: "Riješićemo se Dodika na ovaj ili onaj način'. Uz sve to, ispred Suda BiH posječena su zdrava stabla, a ni danas se ne zna po čijem nalogu" - istakla je Vulićeva i zahvalila predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, senatoru Srpske Aleksandru Vulinu i bezbjednosnim strukturama Republike Srbije na informacijama u vezi sa novim mogućim scenarijom.

Ona je poručila da Srbi nisu kukavice, niti podanici.

- Nećemo pokleknuti bilo da se prijeti, puca, odrubljuje glava... Srpski ponos i ljubav nadjačaće mržnju Majkla Marfija i Kristijana Šmita - istakla je Vulićeva povodom Vulinove izjave da je u toku finalizacija zavjere protiv Republike Srpske i Srbije i da oni koji iza toga stoje hoće da kidnapuju predsjednika Milorada Dodika i unište Srpsku