latinica  ћирилица
13/03/2018 |  08:50 ⇒ 20:47 | Autor: RTRS

LŠ: Mančester junajted - Sevilja

Večeras su na programu dvije revanš utakmice osmine finala Lige šampiona. Mančester junajted dočekuje Sevilju nakon prve utakmice bez golova i ovaj duel je u toku našem programua u drugoj utakmici Roma će pred svojim navijačima pokušati da nadoknadi prednost Šahtjora od 2:1.
LŠ: Mančeseter Јunajted-Sevilja (Ilustracija: RTRS) -
LŠ: Mančeseter Јunajted-Sevilja (Ilustracija: RTRS)

Za večeras i sutra veče zakazane su posljednje utakmice osmine finala Lige šampiona, a prvog dana na programu su revanši u Mančesteru i Rimu. Ekipa Žozea Murinja napumpana samopouzdanjem, zbog pobjede u derbiju protiv Liverpula, čeka opasnu Sevilju koja je u prvom meču u Andaluziji nadigrala Јunajted, ali je završeno bez golova. Upravo se tada povredio najskuplje plaćeni fudbaler Јunajteda ikad Pol Pogba i gotovo sigurno propušta i ovaj meč. 

"Odigrali smo prvu utakmicu sa njima bez golova i to baš i nije dobar rezultat. Opet dobro je da o sebi odlučujemo kod kuće i znamo da moramo pobijediti. Uopšte nije važno sa koliko razlike ćemo pobijediti, nije važno da li će rezultat biti 1:0, 2:1 ili 5:4. Ako ne pobijedimo to će biti veliko razočarenje", rekao je trener Mančester junajteda Žoze Murinjo.

Sevilja na četvrtfinale Lige šampiona čeka punih 60 godina. Za vikend izgubila je derbi prvenstva od Valensije, ali trener Montela je odmorio neke igrače na tom meču.

Roma dočekuje Šahtjor na Olimpiku i mora da nadoknadi prednost ukrajinskog šampiona od 2:1. Gol Čengiza Undera za Romu ima veliki značaj pošto u četvrtfinalu nije igrala od 2008.godine. Rimljani su dobru uvuertiru napravili pobijedivši Torinu u Seriji sa 3:0.

"Ova utakmica može da nam znači mnogo, cijelom gradu. Možemo po četvrti put u našoj istoriji da dođemo do četvrtfinala i to bi bilo sjajno. Zato ćemo pokušati da odigramo najbolje što možemo", istakao je fudbaler Rome Alesandro Florenci.

Šahtjor takođe ima čemu da se nada, jer ove sezone bilježi odlične rezultate i pokušaće da napravi iznenađenje u Rimu. Obje utakmice se igraju od 20 časova i 45 minuta, a na našem programu pogledajte duel Mančester junajted - Sevilja.