latinica  ћирилица
13/10/2017 |  12:13 ⇒ 18:47 | Autor: RTRS

U banjalučkom naselju Borik ubistvo i samoubistvo

Јedno lice je ubijeno, a jedno je ranjeno u pucnjavi u banjalučkom naselju Borik.
Pucao u bivšu ženu, pa se ubio - Foto: blic.rs
Pucao u bivšu ženu, pa se ubioFoto: blic.rs

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ranio bivšu suprugu, pa se ubio. Ranjeno lice je prevezeno u Univerzitetski klinički centar. Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, rekla je da je u toku uviđaj i utvrđivanje svih okolnosti.

Kako "EuroBlic" nezvanično saznaje, u pitanju je ubistvo i pokušaj samoubistva. Prema riječima komšija, radi se o bivšim supružnicima S.B. i S.B. Pretpostavlja se da je muškarac pucao u ženu, nakon čega se ubio. Navodno joj je pucao u leđa.

Pucnjava se dogodila oko 10.50 časova u stanu u Ulici Relje Krilatice.

Neizvjesne prognoze za ranjenu ženu

Ljekari Univerzitetskog kliničkog centra  Republike Srpske trenutno operišu ženu čiju su inicijali B.S. /74/, koja je danas u Banjaluci zadobila prostrelnu ranu grudnog koša.

Iz ove zdravstvene ustanove navode da su preuranjene i krajnje neizvjesne sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem.

Pacijent B.S. dovezena je u 11.30 časova u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka.

Hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

U Policijskoj upravi Banjaluka Srni je ranije rečeno da je u pucnjavi jedno lice preminulo na licu mjesta, dok je drugo prevezeno u UKC.

Izvor: Nezavisne novine. Blic, SRNA