latinica  ћирилица
13/09/2017 |  13:42 ⇒ 20:34 | Autor: RTRS

"Čast otadžbine": Ko vam daje pravo da izgovorite "nema više Parlamenta"

Saopštenje Udruženja "Čast otadžbine" prenosimo u cjelosti:
Udruženje Čast otadžbine (foto: facebook.com) -
Udruženje Čast otadžbine (foto: facebook.com)

Republika Srpska je od njenog nastajanja do danas uvijek imala neprijatelja, naravno oni koji su iz redova vlastitog naroda su uvijek bili minorni.

Međutim nikada do danas nisu bili koncentrisani da javno kažu da su zapravo niko i ništa, naravno ni danas njih nema puno.

Naprotiv,njih je malo samo tobože predstavljaju neki savez. Veći problem je što suoni nosioci značajnih funkcija u okviru Republike Srpske. Narodni poslanik je jedna od najvažnih funkcija i ni u kome slučaju ne smije biti unižena, ali isto tako Narodni poslanik ima obavezu da čuva Republiku Srpsku, a ne da danima priča kako paranojični plaćenici govore o obojenim revolucijama, dok se oni dogovaraju u centrima koji su upravo zadužene za iste. Poslije niza pripremnih instruktaža osvanuo je dan u kome ucjenjeni izdajnici, pomognuti dezerterskim jurišnicima kazaše da nema parlamenta Republike srpske, tj. da nema države za koju je proliveno mnogo krvi i koja je jedini garant opstanka Srba na ono malo teritorije što je sačuvana u proteklom vijeku.

Koja politička percepcija vam daje za pravo da izgovorite nebulozu "nema više parlamenta"! U ime koga to govorite i ko vam je dao legimitet da posle rata uvodite rat u svoju otadžbinu. Mi smo svjesni da su Čavić, Govedarica i Borenović zagovornici nasilja po receptu "Alijine Islamske deklaracije" i da je očigledno kako je sadejstvo za "vanpalamentarna djelovanja" sa "kalifom" Bakirom put ka našem nestanku. Naravno oni koji se nisu borili za Republiku Srpsku nisu u stanju da shvate njenu vrijednost! Nezakonita instrumentalizacija Dejtonskog sporazuma,ponašanje institucija BiH kao institucija državne vlade i ponašanje sudova i tzv. ministara, je djelo istih protagonista. Instruktori se ponovo ponašaju kao devedesetih godina, kao da su vlasnici zemlje, naroda, gospodari života i smrti. Tekovina civilizacije je zasnovana na slobodnim, demokratskim izborima, a ne gospodo na nasilju.

Republici Srpskoj predstoji period pritisaka, ultimatuma i ko zna čega sve ne, ali i period u kome će svima postati jasno kako je Republika Srpska jača i dugovječnija od bjelosvjetskih mešetara i domaćih nesretnika kojima ništa nije sveto, jer za Republiku Srpsku se bori svakog dana i svakog trena bez obzira na okolnosti, ne deklarativno već djelima.

Udruženje "ČAST OTADŽBINE"