latinica  ћирилица
22/06/2017 |  13:19 ⇒ 18:34 | Autor: RTRS

Saradnja "M:tela" i "Majkrosofta" (VIDEO)

Kompanije "M:tel" i "Majkrosoft" uspostavile su novi nivo partnerstva koji podrazumijeva ulazak "M:tela" u "Majkrosoft CSP" program.
Mtel -
Mtel

Generalni direktor "M:tela" Marko Lopičić rekao je da je na ovaj način "M:tel" dopunio svoj portfolio uslugama "Majkrosofta" jer je za isporuku `Majkrosoft` servisa potreban stabilan i respektabilan lokalni partner koji ima moćnu infrastrukturu u čemu M:tel" prednjači. Podsjetio je da je "M:tel", prije tri godine kupio jednu od najuspješnijih IT kompanija u BiH "Logosoft".

Direktor "Majkrosofta" BiH Omar Krivošija rekao je da će "M:tel" svojim poslovnim korisnicima na jedinstven i povoljan način omogućiti da dođu do najmodernijih "Majkrosoft" rješenja a izvršni direktor za prodaju, usluge i marketing "Logosofta" Damir Dizdarević naglasio je da je "M:tel" jedini operater u BiH i regionu koji ima svoju IT kompaniju.

Predstavnici kompanije "M:tel" izrazili su zadovoljstvo ovim partnerstvom, čime je "M:tel" dokazao da poslovne odluke bazira na potrebama svojih korisnika i globalnim svjetskim trendovima.