latinica  ћирилица
06/12/2016 |  08:19 ⇒ 21:19 | Autor: RTRS

LŠ:Benfika - Napoli, RTRS prenos od 20.45 (VIDEO)

Večeras će biti završena takmičenja u grupama A, B, C i D fudbalske Lige šampiona. Јedina nepoznanica je ko će iz grupe B proći u osminu finala. Na našem programu možete pogledati meč Benfika- Napoli.
Liga šampiona: Benfika-Napoli (Ilustracija: RTRS) -
Liga šampiona: Benfika-Napoli (Ilustracija: RTRS)

U grupi B jedino je jasno da posljednjeplasirani Dinamo Kijev neće prezimiti u Evropi. Za plasman u osminu finala Lige šampiona bore se Benfika i Napoli koji imaju po osam bodova i Bešiktaš sa bodom manje.

U posljednjem kolu Benfika dočekuje Napoli, taj meč možete pratiti uz prenos na našem programu, dok Bešiktaš gostuje u Kijevu kod Dinama.

Pobjeda sigurno vodi Benfiku ili Napoli u daljnje tamičenje. Napoli može u osminu finala i sa bodom, a oba tima proći će grupu ako Bešiktaš izgubi. Turski tim do osmine finala može ako trijumfuje u Kijevu, ali i sa jednim bodom, uz uslov da Napoli izgubi u Portugaliji.

Od ostalih grupa zanimljivo će biti i u grupi A gdje se Pari Sen Žermen i Arsenal bore za prvu poziciju. Tom cilju bliži su Parižani koji dočekuju Ludogorec na Parku Prinčeva dok Arsenal u Bazelu traži trijumf i čeka kiks Francuza.

U grupi C Barselona poslije ispuštene pobjede u El Klasiku dočekuje Borusiju Menhegladbah, dok je Mančester Siti domaćin Seltiku.

Barsa u osminu finala ide kao prva, a Siti kao drugi.

U grupi D Atletiko Madrid mirno putuje u Minhen kod Bajern, jer je već izborio prvo mjesto. Bavarci će sa druge pozicije u osminu finala, a u drugom meču večeri PSV i Rostov igraju za evropsko proljeće.

Sve utakmice počinju u 20 časova i 45 minuta, a prenos je iz Lisabona, utakmica Benfika – Napoli.