latinica  ћирилица
27/09/2016 |  08:00 ⇒ 12:39 | Autor: RTRS

Dinamo-Јuventus, prenos RTRS od 20.45

U fudbalskoj Ligi šampiona na rasporedu su prvi susreti drugo kola, u grupama E, F, G i H.
Liga šampiona: Dinamo-Јuventus (Ilustracija: RTRS) -
Liga šampiona: Dinamo-Јuventus (Ilustracija: RTRS)

Utakmicama drugog kola u grupama E ,F , G i H, danas će biti nastavljeno takmičenje u fudbalskoj ligi šampiona. Na našem programu od 20.45 časova možete pogledati utakmicu Dinamo Zagreb - Јuventus. 

Zagrepčani u takmičenju na posljednjih devet utakmica kod kuće imaju samo jednu pobjedu i to nad Arsenalom prošle sezone. Teško da to mogu ponoviti sada protiv tima koji želi da osvoji Ligu šampiona.

- To je dobar tehnički tim sa dosta talenta. Imaju i iskustva u Evropi, a svi znamo da u ovom takmičenju nije lako igrati protiv bilo koga. Oni će pokušati da poremete naš ritam, da nas iznenade, ali bez obzira na sve, mi smo došli po pobjedu - kaže Kjelini, igrač Јuventusa.

U derbiju večeri, snage će odmjeriti Borusija Dortmund i Real Madrid. Njemački klub u pet navrata do sada, nije izgubio od Reala na svom terenu, a zadnji put kada su igrali u Njemačkoj 2014. godine, Borusija je pobijedila 2:0 golovima Rojsa. Real već tri sezone nema poraz u grupnoj fazi Lige šampiona i sve to je garantuje zanimljivu utakmicu.

- Gdje god idemo da igramo, želimo da odigramo dobro, pa ni ova utakmica nije izuzetak. Znamo gdje smo došli, znamo ko nam je protivnik, ali mi smo Real MAdrid i na svakoj utakmici želimo pobjedu - kaše trener Madriđana Zinedin Zidan.

- Ova utakmica je sljedeći korak u našem razvoju. Imamo velikog protivnika, možda najveće ime u svijetu fudbala. Na stadionu ćemo imati sjajnu atmosferu, a mi ćemo biti spremni da odigramo kreativno, da damo sve od sebe kako bi došli do povoljnog rezultata. - rekao je trener domaćina Tuhel.

Na programu je još šest mečeva drugog kola. Lester će odigrati prvu utakmicu Lige šampiona kod kuće ikada, kada dočeka Porto. Drugi engleski predstavnik, Totenhem, gostovaće u Moskvi kod ekipe CSKA. Na našem programu možete pogledati i šta se događalo na svim večerašnjim utakmicama.