latinica  ћирилица
26/09/2016 |  13:38 | Autor: RTRS

Sutra Igokea-Mornar, RTRS plus od 20.15

Košarkaši Igokee dočekaće sutra ekipu Mornara iz Bara, u prvoj utakmici kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona. Susret počinje od 20 časova i 15 minuta, uz prenos na našem plus programu.
Igokea - Foto: RTRS
IgokeaFoto: RTRS

Pred košarkašima Igokee je težak zadatak, da pokušaju izboriti plasman u Fibinu Ligu šampiona, novo takmičenje pod patronatom Evropske kuće košarke. Protivnik u kvalifikacijama je crnogorski vicešampion, Mornar iz Bara, tim koji će ove sezone debitovati i u ABA ligi.

Veliki peh zadesio je Igokeu. Na posljednjem treningu, plejmejker DŽejms Robinson, povrijedio je ruku, i biće odsutan dvije sedmice. Priliku će dobiti Pašajlić i mladi Talić. Trener Bajić zna kako dobiti sutrašnji susret.

Mornar se dobro pojačao tokom ljeta. U Bar su stigla trojica Amerikanaca, kao i Mladen Pantić te Nemanja Krstić koji su nekada nosili dres tima iz Aleksandrovca.

Utakmica Igokea – Mornar, igra se u Laktašima, od 20 časova i 15 minuta, a prenos je na našem programu plus. Ulaz na ovaj susret, biće slobodan. Revanš je dva dana kasnije u Baru.