latinica  ћирилица
02/11/2015 |  17:02 | Autor: RTRS

RTRS i u oktobru najgledaniji!

Podaci Agencije Nilsen potvrđuju - Radio-televizija Republike Srpske i dalje je najgledanija u Srpskoj.

Naš Dnevnik 2 u 19:30 i tokom oktobra bio je najgledanija emisija. Po gledanosti prednjače i naše ostale informativne emisije, dnevne i sedmične. 

Oktobar - još jedan mjesec u kojem ste svoje povjerenje poklonili našem programu. Potvrda stiže iz Agencije Nilsen, prema kojoj je udio RTRS-a u ukupnoj gledanosti u Srpskoj bio 18,26. Računica ove agencije za posljednjih deset mjeseci pokazuje da od 1. januara do 1. novembra ove govine udio naše televizije, po istom osnovu, iznosi 16,48.

Tačno u 19 časova i 30 minuta najviše povjerenja imali ste u našu centralnu emisiju - Dnevnik 2. To potvrđuju i podaci o rejtingu. Da je Dnevnik 2 čvrsto držao prvu poziciju na listi emisija u ovom terminu tokom svih deset mjeseci ove godine, potvrđuje njegov rejting od 13,91.

Za dobar početak dana, birali ste i tokom oktobra buđenje uz naš Јutarnji program.

Na listi najgledanijih sedmičnih emisija posebno se izdvajaju one koje je pripremila redakcija Informativnog programa-Intervju sa predsjednicom Vlade, Pečat, Protokol, Banjalučka panorama, Ljudovanje, Aspekt.

Po gledanosti, izdvojili su se i sadržaji koje je pripremila Redakcija zabavnog programa.

Da budete u centru sportskih dešavanja u mjesecu iza nas-i tu ste izabrali naš program. Ljubitelji fudbala uz RTRS pratili su kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo. Oni koji vole košarku opredijelili su se za mečeve ABA lige.

Hvala na povjerenju!