latinica  ћирилица
29/07/2015 |  07:51 | Autor: RTRS

LŠ: Partizan gostuje kod Steaue (RTRS, 20.30)

Fudbaleri Partizana sastaju se večeras u Bukureštu sa ekipom Steaue u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Susret možete pratiti u prenosu na našem programu od 20.30 časova.

Trener "crno-bijelih" Zoran Milinković smatra da će u dvomeču baraža za Ligu šampiona proći tim koji bude manje griješio.

"Steaua ne samo što ima veliku istoriju, nego je posljednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dvije utakmice budemo bolji. Svjesni smo kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje griješio", rekao je Milinković.

Šef stručnog štaba Partizana rekao je da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua, zbog kazne UEFA, dočekuje prvaka Srbije pred praznim tribinama.

"Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, međutim, mi ćemo joj se prilagoditi. Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da zabilježimo povoljan rezultat pred revanš", zaključio je Brašanac.

Motivacije kod fudbalera "crno-bijelih" neće motivisati, jer ih u slučaju prolaza u grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja očekuje bonus od po od 40.000 evra.

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igra se u večera u Bukureštu od 20.30 sati, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Treće kolo kvalifikacija za LŠ, prve utakmice:

HЈK - Astana (18.00)
Salcburg - Malme (19.00)
Steaua - Partizan (20.30)
Seltik - Karabag (20.45)
Leh - Bazel (20.45)
Rapid Beč - Ajaks 21.05)