latinica  ћирилица
07/05/2015 |  08:41 | Autor: B92

DŽeremi Klarkson ponovo u akciji?

Izgleda da DŽeremi Klarkson ne gubi vrijeme. Nije prošlo mnogo vremena otkako se BBC odrekao njegovih usluga, a poznati voditelj je ponovo za volanom, ispred objektiva kamere.

Klarkson je na svom Twitter profilu postavio fotografiju na kojoj se u prvom planu vidi Ševrole Korveta Z06, a u pozadini kamera i flimska ekipa, uz komentar: "Ovo sam danas uzeo".

Kratak komentar koji prati fotografiju pokreće gomilu pitanja.

Možda je u pitanju snimanje DVD specijala ili neke reklame? Da li je Klarkson nastavio da radi svoj omiljeni posao za drugog poslodavca? Da li će i dalje sarađivati sa bivšim kolegama, Mejom i Hamondom?

Meju bi po sopstvenom priznanju novi posao dobro došao kako bi mogao da otplati Ferari 458 Special koji je nedavno kupio.

Pošto je BBC odbio da sa njim produži ugovor, DŽeremi Klarkson je najavio mogućnost nastavka rada na emisiji o automobilima za neku drugu TV kuću.

Najnoviji tvit podgrijao je nade fanova da će uskoro ponovo moći da uživaju u Klarksonovim ciničnim komentarima dok testira najnovije automobile, a vrijeme će pokazati o čemu se zaista radi.

U međuvremenu, u britanskoj štampi pojavile su se vijesti da će BBC nastaviti da snima Top Gir i da je u potrazi za novim voditeljima tog šou programa.

Kako stvari stoje, možda ćemo umjesto jedne uskoro dobiti dvije iste emisije.