X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | ponedjeljak, 24. Septembar
Јutro i radio su iz iste priče!
Pitanje ishrane djece veoma je važno za njihov pravilan rast i razvoj i zahtijeva angažovanje prije svega roditelja, ali i škole, s obzirom na to da najveći dio vremena dijete provodi u kući i školi. U Republici Srpskoj Prema samo 63 osnovne škole su organizovale neki oblik ishrane djece u školi, bilo da su organizovale školske kuhinje, ili prodaju prehrambenih proizvoda djeci u samoj školi. Da li je poželjno da djeca na velikom odmoru trče do obližnje pekare ili prodavnice po doručak? Šta je poželjno spakovati djejetu za doručak, a da smo sigurni da se neće pokvariti? Trebaju li nam školske kuhinje?