X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | četvrtak, 19. Јuli
Јutro i radio su iz iste priče!
U Republici Srpskoj oko 9 200 djece pohađa predškolske ustanove, što predstavlja oko 15 odsto od ukupne populacije djece predškolskog uzrasta. U Srpskoj postoji 43 predškolska ustanova u javnom i 49 u privatnom sektoru, što nije dovoljno, posebno ako se uzme u obzir da u 19 opština nema predškolskih ustanova. To znači da svaka treća opština nema vrtić, a u lokalnim zajednicama u kojima predškolske ustanove postoje lani je na listama čekanja bilo oko 2 400 mališana. Cijene se razlikuju od grada do grada, iako su uslovi uglavnom slični. Ima li dovoljno vriđa? Kakvi su uslovi, a kakve cijene?