latinica  ћирилица
18/10/2018 |  08:35 ⇒ 12:02 | Autor: RTRS

Banjaluka: Preminuo od povreda zadobijenih u tuči, dva lica privedena (FOTO)

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka lišili su slobode dva lica osumnjičena da su učestvovala u tuči u kojoj je dvadesetdevetogodišnji muškarac preminuo od zadobijenih povreda.

Policiji je jutros u 3.15 časova prijavljeno da je ispred pekare u Ulici Nikole Pašića došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su učestvovala tri lica, od kojih je jedno preminulo od zadobijenih povreda, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Od posljedica zadobijenih povreda u fizičkom sukobu preminuo je 29-godišnji Bojan Milovanović iz Kozarske Dubice, saopšteno je iz Okružnog javanog tužilaštva u Banjaluci.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio preduzimanje potrebnih istražnih radnji i mjera, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Iz Tužilaštva je saopšteno da je istraga u toku.

Nezavisne nezvanično saznaju da su se u Ulici Nikole Pašića srele dvije grupe mladića, te da je između njih došlo do svađe. Uslijedio je fizički obračun, u kojem je Milovanović teško pretučen, nakon čega je preminuo. Po riječima mještana, izudaran je šipkom po glavi.

Srpskainfo saznaje da su uhapšeni 28-godišnji Goran Bilčar i 27-godišnji Marko Mihajlović iz Banjaluke, te da je, prema prvim informacijama, motiv ubistva sukob, odnosno svađa zbog saobraćaja.