latinica  ћирилица
13/08/2018 |  15:59 ⇒ 14/08/2018 | 08:40 | Autor: B92

Zvezda optimistički u Slovačku!

Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković, Nikola Stojiljković i Miloš Degenek najavljuju plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. "Crveno-bijeli" u utorak gostuju slovačkom prvaku Spartaku u Trnavi, u revanš meču 3. kola, nakon 1:1 u Beogradu.

"Očekuje nas najbitnija utakmica u ovoj sezoni, utakmica koja nam određuje da li ćemo igrati u Evropi i svima će nam mnogo značiti da pobjedimo. Nadam se da ćemo imati i malo sreće, što se tiče kvaliteta mislim da je na našoj strani", izjavio je Stojković.

Napadač Nikola Stojiljković dodao je da očekuje istu utakmicu kao u Beogradu.

"Od početka će biti 'tvrdo'. Ako postignemo gol u prvom poluvremenu, mnogo toga će se promjeniti i utakmica će se otvoriti", uvjeren je Stojiljković.

Slično misli i defanzivac Miloš Degenek.

"Spremni smo i fizički i psihički, znamo šta treba da uradimo. Idemo na pobjedu i očekujemo da se plasiramo dalje. Očekujemo sličnu igru sa njihove strane. Mi ćemo da se organizujemo i da damo sve od sebe", rekao je Degenek.

Revans meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Spartaka i Crvene zvezde igra se u utorak u Trnavi od 20.30 sati.

Pobjednik ovog dvomeča u plej-ofu za plasman u grupnu fazu LŠ igraće protiv Salcburga ili Škendije (prvi meč 3:0) i garantovano najmanje mjesto u grupnoj fazi LE, dok će poraženi na boljeg iz okršaja Olimpija – HЈK Helsinki (3:0) u plej-ofu za LE.