latinica  ћирилица
10/08/2018 |  12:55 ⇒ 20:32 | Autor: RTRS

Rukometni asovi u humanoj misiji sa reketom u ruci!

Humanitarni teniski meč rukometnih zvijezda Gorana Stupara i Mladena Bojinovića održaće se u nedjelju od 20 časova i 15 minuta u banjalučkom parku "Mladen Stojanović".

Nekadašnji rukometaši Borca u humanoj misiji na teniskom terenu. Spremni dočekuju meč, koji će se igrati na šljaci, koja je omiljena podloga Mladena Bojinovića.

-Kada sam se čuo sa Stuparom, on mi je rekao "ovdje Federer". Dobro, sa druge strane je Del Potro, jer on se bolje snalazi na šljaci. Moramo se šaliti. Mislim da je ovo velika stvar, i da je sportska Banjaluka još jednom pokazala veliko srce. Očekujem pune tribine i spektakl je zagarantovan - malo u šali, više u zbilji prokomentarisao je meč Mladen Bojinović.

Stupar ima manje iskustva, ali pripremio je taktiku. Ulogu favorita i pritisak prebacuje na Bojinovića.
-Eto, pokrećemo rukomet preko tenisa. Ali, važno je da se nešto dešava. Sigurno je da bivši asovi mogu animirati javnost i da kroz pravilan rad za pet do 10 godina imamo ponovo vrhunske rezultate, tu prije svega mislim na rukomet - poručio je Stupar.

Ulaznice za ovaj tenisko-rukometni spektakl koštaju 10 KM. Dio prihoda ide za Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra“, te dio za razvoj omladinskog rukometa u Banjaluci. Za one koji ne mogu doći, meč mogu pogledati na našem programu u nedjelju od 20 časova i 15 minuta.