latinica  ћирилица
14/06/2018 |  10:30 ⇒ 15/06/2018 | 09:54 | Autor: RTRS

Dodik i Cvijanovićeva čestitali Ramazanski bajram

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas čestitku povodom Ramazanskog bajrama, te istakao da je to praznik radosti za sve vjernike i ljude dobrih namjera, nadahnuće za obnovu istinskih vrijednosti i promociju univerzalnih poruka mira, solidarnosti, tolerancije i poštovanja među ljudima i narodima.
Palata Republike -
Palata Republike

"Želim Vam da ovaj veliki praznik dočekate u dobrom zdravlju, radosti i blagostanju u krugu porodice i prijatelja", navodi se u Dodikovoj čestitki poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftiji banjalučkom Osmanu Kozliću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i BiH.

Čestitku je poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftiji banjalučkom Osmanu Kozliću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Srpskoj i BiH uputila je i predsjednica Vlade Željka Cvijanović.

"Neka ovaj praznik svim vjernicima islamske vjeroispovijesti bude povod za ličnu i porodičnu radost i sreću, kao i nadahnuće za svako univerzalno dobro djelo, u smislu sveopšteg interesa i zajedničkog napretka svih naroda", navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

Ona je svim vjernicima islamske vjeroispovijesti poželjela da ovaj praznik proslave u miru, zdravlju i dobrom raspoloženju.