latinica  ћирилица
02/05/2018 |  17:37 ⇒ 03/05/2018 | 06:43 | Autor: RTRS

Sve spremno za treći Јahorina ekonomski forum (FOTO)

Udruženje ekonomista Republike Srpske SVOT, u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije i pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, treći put organizuje Јahorina ekonomski forum, pod nazivom "Regionalna saradnja kao važna poluga ekonomskog razvoja zemalja ЈIE".

Јahorina ekonomski forum 2018 održaće se sutra i prekosutra na Јahorini, u hotelu Termag. 

Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske SVOT, uz podsjećanje da su dosadašnja dva foruma izazvala veliku pažnju stručne, ali i šire javnosti je istakao da očekuje da će i ovaj, teći u svim segmentima nadmašiti do sad održane.

Јahorina Ekonomski forum

"Ono što je najveća novina u odnosu na predhodne dvije godine je ta, da ovogodišnji forum organizujemo u Saradnji sa Savezom ekonomista Srbije koji već 25 godina organizuje Kopaonik biznis forum, jedan od najvećih skupova ovog tipa u ovom dijelu Evrope", kazao je ranije Grabovac.

Јahorina forum 2018 (Foto: RTRS)

Govoreći o temi ovogodišnjeg foruma: "Regionalna saradnja kao važna poluga ekonomskog razvoja zemalja ЈIE", Grabovac je rekao da se ta tema prosto sama nametnula, ako se posmatraju trendovi i projekti koji se na ovim prostorima dešavaju ili najavljuju u posljednjih godinu dana.

Јahorina Ekonomski forum

"Očekujemo da će ovogodišnji forum biti najposećeniji do sad, jer je Јahorina ekonomski forum već postao prepoznatljiv brend u regionu. Takođe i podatak da ćemo na 13 panela i tri okrugla stola okupiti veliki broj stručnjaka koji će u razmjeni mišljenja i iznošenju svojih iskustava i očekivanja doći do zaključaka koji će svima biti od koristi", rekao je Grabovac.

Više informacija o Јahorina ekonomskom forumu 2018., možete naći na zvaničnoj veb stranici foruma www.jahorinaforum.com i www.swot.ba.