latinica  ћирилица
07/12/2017 |  08:11 ⇒ 15:14 | Autor: RTRS

"Kraljevi" poklekli pred "kraljem", Bogdanović pet poena (VIDEO)

Sakramento Kingsi poraženi su noćas od Kavsa u Klivlendnu sa 101:95 a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović meč je završio sa pet poena. Marjanović ponovo nije igrao za Detroit. Minesota bez Bjelice dobila LA Kliperse, za koje nije igrao Teodosić.
Bogdan Bogdanović - Foto: AP
Bogdan BogdanovićFoto: AP

Iako su vodili na poluvremenu, odnosno tokom većeg dijela utakmice, Sakramento Kingsi ipak nisu mogli protiv razgoropađenog Lebrona DŽejmsa, koji sasvim sigurno igra svoju najbolju sezonu u karijeri.

Meč je odlučen u posljednjem minutu, kada je DŽejms prvo blokirao Hilda pri prednosti gostiju od dva poena, a nedugo zatim pogodio ključnu trojku za odlazak na pet poena prednosti dvadeset sekundi pre kraja.

Lebron je meč završio sa 32 poena, 11 skokova i devet asistencija, a najveću podršku imao je od Lava sa 18 i Grina sa 17 poena.

U redovima tima iz glavnog grada Kalifornije najistaknutiji su bili Rendolf sa 18 i Hild sa 17, dok je Bogdanović uz već pomenutih pet poena imao i pet aistencija i dva skoka, za 18 minuta na parketu.

Detroit Pistonsi su bez Bobana Marjanovića u igri poraženi na svom terenu od Milvokija sa 104:100 (Dramond 27 - Adetokumbo 22), dok je duel Minesote i LA Klipersa pripao "Vukovima" rezultatom 113:107, uz napomenu da na tom meču nisu igrali Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica, koji su i dalje povrijeđeni.

Izvor: RTS