latinica  ћирилица
06/12/2017 |  21:21 ⇒ 22:59 | Autor: RTRS

Radmanović: Članovi Predsjedništva BiH nemaju dogovorenu platformu (VIDEO)

Sastanak članova Predsjedništva BiH sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem komentarisao je bivši član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, rekavši da je ozbiljan sastanak u suprotnosti sa onim što se danas desilo u Beogradu.
Telering - Foto: Screenshot
TeleringFoto: Screenshot

- Ozbiljan sastanak u suprotnosti je sa onim što smo mogli da vidimo danas u Beogradu. Od toga da je protokol prekršen tim što su se obraćali i Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović, iako to nije bilo predviđeno, do toga da, bilo ko se razumije u dobrosusjedske odnose može da vidi da je posjeta planirana usput - rekao je Radmanović gostujući u našoj emisiji Telering.

Radmanović je dodao da je i sam Ivanić ranije priznao da tri člana Predsjedništva nisu uspjela da se dogovore u vezi sa zajedničkim nastupom.

- Kad Predsjedništvo ide u zvaničnu posjetu mora imati dogovorenu platformu. Naravno da se tri člana ne mogu usaglasiti u vezi sa svim detaljima platforme, ali se ide sa onim što je zajedničko. Ovaj put je to u potpunosti izostalo, po priznanju gospodina Ivanića. Normalno je bilo da se ne ide, a teme koje su rekli su teme koje smo raspravljali već mnogo puta - rekao je Radmanović u Teleringu.