latinica  ћирилица
20/08/2017 |  18:30 ⇒ 18:37 | Autor: RTRS

Otvoreno rekonstruisano fudbalsko igralište u Dragočaju

U Dragočaju kod Banjaluke danas je svečano otvoreno rekonstruisano igralište Fudbalskog kluba "Polet-Krajišnik", u kojem trenira više od 80 omladinaca.
Dragočaj - Čubrilović - Foto: SRNA
Dragočaj - ČubrilovićFoto: SRNA

Otvaranju fudbalskog igrališta prisustvovao je i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je izrazio zadovoljstvo što je klub sa dugogodišnjom tradicijom dobio nove terene.

"Ovaj klub ima veliki značaj za ovu prigradsku mjesnu zajednicu koja ima sve više stanovnika, ali i sve veći broj školaraca", rekao je Čubrilović novinarima.

On je izrazio zadovoljstvo što je sadašnje rukovodstvo uspjelo da ovom klubu obezbijedi nove terene, na kojima će nastaviti da širi sportski duh i dugogodišnju tradiciju.

Predsjednik Fudbalskog kluba "Polet-Krajišnik" Predrag Donjak rekao je da je ovo prilika za novi početak ostvarivanja još boljih rezultata Kluba, koji ima višedecenijsku tradiciju.

"Rekonstrukciju igrališta i klupskih prostorija počeli smo prije dvije godine i sada konačno imamo teren na kojem naši članovi mogu da treniraju, jer smo u toku radova koristili terene drugih klubova", rekao je Donjak.

On je dodao da je prednost i što se teren nalazi kraj osnovne škole u Dragočaju, čiji broj đaka raste iz godine u godinu, te će na taj način biti povod da se mladi što više posvećuju sportu.

Izvor: SRNA