latinica  ћирилица
27/07/2017 |  14:14 | Autor: RTRS

Labradorka pojela trospratnu tortu jutro pred svadbu

"Pas mi pojeo domaći" je možda najstarije opravdanje koje postoji, ali šta ako je u pitanju svadbena torta? Labradorka Bela nije mogla da odoli trospratnoj svadbenoj torti, a samo par sati pred svadbu, u engleskom gradu Saut Šilds, zatekli su je sa njuškom tamo gdje joj nije mjesto.
Labradorka pojela trospratnu tortu jutro pred svadbu - Foto: RTS
Labradorka pojela trospratnu tortu jutro pred svadbuFoto: RTS

Djeveruša Gema Evans došla je kod sestre Done Makmejhon na jutro pred svadbu da pokupi čokoladnu tortu.

Dona i Gema planirale su da odnesu tortu u salu "Hedvort hol" u gradu Saut Šilds, na sjeveru Engleske, gdje je njihov brat Skot trebalo da se oženi.

"Kada sam stigla, izraz Doninog lica bio je takav da sam mislila da je vjenčanje otkazano. Ušli smo u kuhinju, a Bela je samo sjedila gledajući u nas. Dona je počela da plače i nismo znale šta da radimo", rekla je Gema.

Ispostavilo se da je Donin suprug Lijam slučajno ostavio otvorena vrata tokom noći, a Belin nos se pobrinuo za ostalo.

Pokušale su da spasu šta se spasti može pa su počele da zovu sve poslastičarnice tražeći zamjenu.

"Govorila sam ljudima da mi je pas pojeo tortu. Činilo mi se kao da sam u školi i pravdam se kod profesora kako mi je pas pojeo domaći", prisjeća se Dona.

Srećom, uspjele su u namjeri, a onda su odlučile da prećute šta se desilo sve dok se vjenčanje ne okonča.

"Dona me je poslije svadbe pitala da li mi se svidjela torta, a poslije toga otkrila da to nije torta koja je planirana. Nisam mogao da vjerujem da je Bela pojela. Zaćutao sam na trenutak, a onda sam počeo da se smijem", ispričao je mladoženja Skot.

Poslije svega, svi su bili zabrinuti za Belu jer je pojela dosta čokolade, pa nisu znali kako će da reaguje na toliku količinu šećera.

Izvor: RTS