latinica  ћирилица
26/07/2017 |  08:50 | Autor: RTRS

Otvoren luksuzni hotel za mačke

Svaki vlasnik psa ili mačke zna kako je teško odvojiti se od četveronožnog ljubimca prilikom odlaska na odmor, ali ako imate dovoljno novca, životinjama i neće biti tako loše.

Longcroft Luxury Cat Hotel Norbury otvorio je svoja vrata 22. jula u jugozapadnom Londonu, a sudeći prema ponudi i fotografijama, mačke će ovdЈe uživati u luksuzu. U hotelu se između ostalog nalazi 6 apartmana s privatnim vrtom u kojem mačke mogu da šetaju i uživaju do mile volje.

Dok su vlasnici na odmoru, dobijaće svakodnevni izvЈeštaj šta se za to vrIЈeme dešava njihovim ljubimcima. Takođe, osoblje je edukovano i stručno, pa se svaki jelovnik radi prema potrebama pojedine mačke, a nije zapostavljeno ni pružanje medicinskih usluga, kao ni sređivanje i "lickanje".

Norbury hotel je petnaesti po redu hotel za mačke iz grupe Longcroft Luxury , a ističe se posebnim luksuzom. Koliko je tražen dovoljno govori činjenica da su neki rezervisali smještaj u njemu mjesecima unaprijed, pa neke mace već znaju gdje će provesti Božić.

Јasno, kako je ovo hotel s 5 zvjezdica, moguće je uživati i u spa tretmanu koji uključuje masažu, čišćenje ušiju i očiju, ali i opuštajuću masažu šapa. Nakon kraljevskog tretmana, dan završava dodatnim igranjem i delikatesama.

Izvor: B92