latinica  ћирилица
02/07/2017 |  13:42 ⇒ 13:47 | Autor: RTRS

"Američki san" sa 26 godina: Ona kod Trampa ulazi bez kucanja

Medlin Vesterhaut je fakultetsku diplomu iz političkih nauka dobila 2013. godine. Svega četiri godine kasnije, ona je jedan od ključnih igrača u timu Donalda Trampa.
„Američki san“ sa 26 godina: Ona kod Trampa ulazi bez kucanja
(Foto:AP Photo/ Andrew Harnik) -
„Američki san“ sa 26 godina: Ona kod Trampa ulazi bez kucanja (Foto:AP Photo/ Andrew Harnik)

Kao u klasičnoj priči o "američkom snu" i Medlin je počela sa dna. Radila je u Trampovoj kuli kao hostesa. Dočekivala je i ispraćala važne zvanice i koristila prilike da stvara kontakte.

Zvali su je "lift boj", ali nisu je obeshrabrili. Sa osmijehom i visoko podignute glave radila je svoj posao i čekala priliku. I ubrzo ju je i dočekala - januara ove godine postala je sekretarica Donalda Trampa, što znači da morate da se probijete do nje ako želite da dođete do predsjednika, kao i da je upućena u njegove najintimnije tajne.

Naravno, mnogi je optužuju da je pažnju Donalda Trampa skrenula svojim izgledom, a ne sposobnostima. Ipak, i prije Trampa ona je sarađivala sa političarima, a tako je i došla u kontakt sa Republikanskom strankom i na kraju sa Trampom.

Na pitanje kako se osjeća kao najbliži saradnik predsjednika Amerike odgovara kratko i jasno: "Velika čast mi je da radim za njega".

Izvor: Sputnjik