latinica  ћирилица
05/12/2016 |  19:31 | Autor: RTRS

LŠ: Sutra završni mečevi u grupama A,B,C i D

Sutra će biti završena takmičenja u grupama A, B, C i D fudbalske Lige šampiona. Јedina nepoznanica je ko će iz grupe B proći u osminu finala.
Liga šampiona - Foto: RTRS
Liga šampionaFoto: RTRS

U grupi B jedino je jasno da posljednjeplasirani Dinamo Kijev neće prezimiti u Evropi. Za plasman u osminu finala Lige šampiona bore se Benfika i Napoli koji imaju po osam bodova, te Bešiktaš sa bodom manje.

U posljednjem kolu Benfika dočekuje Napoli, a Bešiktaš gostuje u Kijevu kod Dinama.

Pobjeda sigurno vodi Benfiku ili Napoli u daljnje tamičenje. Napoli može u osminu finala i sa bodom, a oba tima će proći grupu ako Bešiktaš izgubi.

Turski tim do osmine finala može ako trijumfuje u Kijevu, ali i sa jednim bodom uz uslov da Napoli izgubi u Portugalu.

Od ostalih grupa zanimljivo će biti i u grupi A gdje se Pari Sen Žermen i Arsenal bore za prvu poziciju.

Tom cilju bliži su Parižani koji dočekuju Ludogorec na "Parku Prinčeva" dok Arsenal u Bazelu traži trijumf i čeka kiks Francuza.

U grupi C Barselona poslije ispuštene pobjede u "El Klasiku" dočekuje Borusiju Menhegladbah, dok je Mančester Siti domaćin Seltiku. Barsa u osminu finala ide kao prva, a Siti kao drugi.

U grupi D Atletiko Madrid mirno putuje u Minhen kod Bajerna jer je već izborio prvo mjesto. Bavarci će sa druge pozicije u osminu finala, a u drugom meču večeri PSV i Rostov igraju za evropsko proljeće.

Sve utakmice počinju u 20 časova i 45 minuta, a na našem programu možete gledati meč iz Lisabona, Benfika – Napoli.