latinica  ћирилица
21/11/2016 |  09:22 | Autor: B92

Dva moćna sastojka koja čiste vaš organizam i sprečavaju taloženje masnoća

Svi znamo da su paraziti štetni mikroorganizmi za organizam domaćina. Oni koriste hranljive materije u organizmu domaćina i tim procesom oni oštećuju organizam domaćina.
Začini (Foto: Thinkstock) -
Začini (Foto: Thinkstock)

Oni mogu zauzeti nekoliko različitih oblika i napredovati kroz cijelo tijelo. Paraziti najčešće žive u ljudskim crijevima. Paraziti se hrane šećerom i svim ostalim što se pretvara u šećer.

Treba da prestanete da jedete previše šećera i slatkih stvari jer kada jedete mnogo šećera, onda stvarate uslove koji akumuliraju višak sluzi u vašem tijelu, a taj višak sluzi je savršena podloga za gljivice i bakterije da se reprodukuju i razmnožavaju.

Dakle, sada kada znamo njihovu slabu tačku – šećer i šećerne stvari, hajde da vidimo koji je najbolji i najefikasniji način za uklanjanje ovih štetnih parazita iz organizma.

Najbolji prirodni način da se unište ovi štetni paraziti je pomoću nekih zdravih i efikasnih metoda za čišćenje. Treba da izbjegavate šećer koliko god možete, ukoliko želite da ostvarite najbolje rezultate. A kada očistite svoje tijelo od svih ovih štetnih parazita, bićete ponovo svježi i puni energije!

Sastojci koji su vam potrebni kako bi napravili ovaj domaći recept za čišćenje od parazita:

- 100 grama sjemena lana

- 10 grama suvih karanfilića

Uputstvo:

Sve što treba da uradite je da sameljete ove sastojke u nekom mlinu, dok ne dobijete formu praha.

Kako se koristi:

Potrebno je da uzimate dvije kašike ovog praha svako jutro tri dana. Možete pomješati ovaj prah sa toplim filtriranim mlijekom, ili ga možete dodati u svoje žitarice za doručak.

Nakon tri dana treba da napravite tri dana pauze, i ponovite sve ispočetka. Treba da ponavljate ovaj metod mjesec dana. Ako želite da zadržite štetne parazite daleko, treba nekoliko puta godišnje da ponovite ovaj proces čišćenja.