latinica  ћирилица
09/11/2016 |  11:32 ⇒ 11:35 | Autor: RTRS

Nagrađeni oldtajmer završio u jezeru (VIDEO)

Dok je vlasnik veličanstvenog Pakarda iz 1938. proslavljao priznanje za najljepši oldtajmer u klasi, njegov dragocjeni automobil iznenada se otkotrljao u obližnje jezerce.
Oldtajmer završio u jezeru - Foto: Screenshot/YouTube
Oldtajmer završio u jezeruFoto: Screenshot/YouTube

Јedna od zvezda Hilton Hed "konkursa elegancije" bio je Pakard 1605 Super Sedan. Ovaj izvanredno restaurisani oldtajmer iz 1938. osvojio je srca publike, ali i članova žirija, koju su mu dodijelili priznanje za najbolji stari model u svojoj klasi.

Međutim, radost vlasnika Ralfa Marana, koji se nalazio na svečanom ručku povodom dodjele nagrade, najprije je prerasla u nevejricu kada su mu javili da je njegov Pakard završio u jezercetu, a zatim i u tugu kada je stigao na lice mjesta. Odmah su pozvani ronioci i šlep služba, koji su ubrzo izvukli automobil na suvo.

Ne zna se kako je Pakard težak dvije tone "otišao" sa travnjaka na kojem je održana izložba i upao u vodu, a organizatori su izrazili žaljenje zbog nemilog događaja.

Iako automobil naizgled nije pretrpio fizička oštećena, biće potrebno uložiti mnogo truda i novca da se vrati u pređašnje stanje. Srećom po vlasnika, vozilo je osigurano.

Vlasnik koji je veliki zaljubljenik u Pakard automobile, posjeduje čak 63 oldtajmera ove marke.

Izvor: Agencije