latinica  ћирилица
05/11/2016 |  12:28 ⇒ 12:44 | Autor: RTRS

U Egiptu pronađen novčić sa likom vanzemaljca

U prošlosti su pronađeni brojni novčići koji oslikavaju ono što mnogi vjeruju da su leteće mašine.
Egipat - novčić sa likom vanzemaljca - Foto: Screenshot/YouTube
Egipat - novčić sa likom vanzemaljcaFoto: Screenshot/YouTube

Iako je ovih dana u Egiptu otkriven drevni novčić koji, prema izvještajima nekih medija, oslikava ono za šta mnogi vjeruju da je vanzemaljac.

Tokom rušenja kuće u Egiptu radnici su pronašli novčić duboko ispod temelja. Kovanica prikazuje glavu vanzemaljskog bića, sa velikim praznim očima, ćelavom glavom i tankim obrazima.

U prošlosti su ljudi otkrivali drevne novčiće koji su sve samo ne obični. Neki od njih prikazuju čudne leteće objekte, dok drugi izgleda da pružaju ubjedljiv dokaz da su nas posjetili vanzemaljski oblici života, baš kao što drevna astronautska teorija pretpostavlja, desetinama hiljada godina ranije.

Tokom proteklih nekoliko godina skeptici su izložili svoje teorije kojima pobijaju jednu predloženu od strane NLO lovaca, rekavši da objekat prikazan na novčiću iz 17. vijeka može biti pečurka ili cvijet, ili čak štit.

Međutim, novopronađeni novčić, koji ima sve prave sastojke i ne može se nazvati lažnim, je probudio interesovanje među skepticima i NLO zajednicama, koji raspravljaju o njegovom porijeklu i autentičnosti.

Novčić sa misterioznim stvorenjem na poleđini ima urezano "Ovdje je u pravo vrijeme".

Izvor: Nezavisne novine