latinica  ћирилица
07/10/2016 |  12:21 ⇒ 12:24 | Autor: RTRS

Zlatni telefon u čast Putinovog rođendana (VIDEO)

Povodom rođendana ruskog predsjednika Vladimira Putina koji danas puni 64 godine, italijanska juvelirska kuća "Kavijar" pustila je u prodaju jedinstveni telefon Iphone 7 sa Putinovim likom u zlatnom ramu, nacionalnim grbom Rusije i izjavom ruskog predsjednika, ovjekovječenom u zlatu.
Zlatni telefon u čast Putinovog rođendana - Foto: Screenshot/YouTube
Zlatni telefon u čast Putinovog rođendanaFoto: Screenshot/YouTube

Riječ je o izjavi koju je Putin izrekao na Federalnoj skupštini RF - "Mi ćemo odgovoriti na sve izazove! Radimo za dobrobit Rusije!", prenosi Sputnjik.

Novi model "pametnog telefona“ nosi naziv “Suprimo Putin Damaskus gold“ i simbolično je proizveden u ograničenoj seriji - u 64 primjerka, po jedan za svaku godinu Putinovog života.

Luksuzni telefon je ukrašen kombinacijom zlatnih elemenata i specifičnih motiva karakterističnih za čuvene sablje dimiskije, koje su kovane u sirijskoj prestonici Damasku, po kojoj su i dobile ime.

Zajedno sa novim smartfonom, “Kavijar“ je predstavio i simboličan video-spot u kome se navodi da je “sablja dimiskija nepobjedivo oruđe u boju“.

"Glavna bitka Vladimira Putina u 2016. godini je Sirija. Tamo je on pružio otpor svjetskom zlu - terorizmu, uporno se boreći na otvorenom polju. Upravo taj osjećaj nesalomivog ponosa, odlučnosti i pobjede oličen je u dizajnu Kavijar iPhone 7 Suprimo Putin Damaskus“, navodi italijanska juvelirska kuća, prenosi Sputnjik.

Ovaj luksuzni smartfon prodaje se po cijeni od 207.000 i 222.000 rubalja (oko 2.950 i 3.165 evra), u zavisnosti od veličine memorije.

Izvor: Tanjug