latinica  ћирилица
13/06/2016 |  17:54 ⇒ 18:06 | Autor: RTRS

HAZUD: Srbi izluđuju Hrvate harpom!

Na zvaničnoj stranici Hrvatske akademske zajednice i dijaspore (HAZUD) objavljen je članak Zdenka Tibolda, koji tvrdi da Srbija odašiljanjem elektromagnetskih talasa preko EMP uređaja „izluđuje građane Hrvatske i Bosne i Hercegovine, podstiče iseljavanje mladih, opštu depresiju, mržnju i netoleranciju“.
Elektromagnetni talas(foto:webtribune.rs) -
Elektromagnetni talas(foto:webtribune.rs)

Ti talasi, kako se navodi, posebno negativno djeluju na Ustavni sud pa ukidaju pravosnažne presude, preinačuju presude po željama nalogodavaca, oslobađaju kriminalce, a osuđuju i zatvaraju nevine, pogotovo tzv. "branitelje Domovinskog rata" i sve one koji se usprotive zlu.

Za tu svoju tvrdnju Tibold navodi: „Nije li zanesenost osobom i likom Јosipa Broza Tita, desetim s liste najvećih svjetskih zločinaca, ubicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz kontrole uma i ispranih mozgova“.

Objašnjava da je kopiranje „nevidljivih“ moždanih talasa jednog čovjeka na mozak drugog tehnologija pod nazivom „EEG kloniranje“, koju, kako tvrdi, Srbija već „dugo tajno primjenjuje po svijetu", pa su preko KOS-a i Udbe najprije klonisali i „pokorili pojedince u Americi, Kini, Britaniji, Francuskoj, Rusiji, EU i UN“.

Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i ovladavanja svijetom ubrzano nastavljaju na području bivše Јugoslavije, odakle je sve krenulo 1990. svjesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć „kloniranih vođa“ uspostave regionalnu silu – „veliku Srbiju“.

Izgrađenim sistemom zemaljskih odašiljača širom Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije, spremaju se za masovno „umno porobljavanje“ ljudi, „masovno iseljavanje“ ili „razbolijevanje sa smrtnim posljedicama“, čak i za „masovno ubijanje“ kako bi ostvarili navedeni plan. A sve u projektu nastavka etničkog čišćenja od nesrpskog stanovništva, tvrdi autor.

Po Teslinim nacrtima, nastavlja Tibold, Srbija planira da napravi neprobojni štit koji bi je zaštitio od napada svih vrsta danas poznatog atomskog, nuklearnog ili hemijsko-biološkog oružja, a za to im je potreban ugljenik kako bi se interakcijom stvorila dijamantna kristalna struktura kroz koju ništa ne bi moglo proći.

Hrvatski mediji koji prenose ovaj članak navode da je ovo samo dio „velike srpske teorije ovladavanja“ koja se potanko razrađuje na stranicama HAZUD.

Inače, HAZUD je osnovana 1978, od farmaceuta Dragana Hazlera, nekadašnjeg voditelja galenske proizvodnje u „Plivi“, koji je 1963. nastavio karijeru u Švajcarskoj, gdje je i utemeljio HAZUD, čiji je i danas predsjednik.

HAZUD se predstavlja kao „nepolitička, nestranačka, neprofitna, nevladina, jedinstvena, demokratska, dobrovoljna, samostalna organizacija utemeljena radi izražavanja ujedinjenja, zaštite i unapređivanja zajedničkih ekonomskih, pravnih, ekonomskih i socijalnih interesa, koja samostalno obavlja djelatnost ličnim radom, sredstvima rada na području Hrvatske, sa svrhom uzdizanja privrednog, ekonomskog i kulturnog razvitka“.

Inače, članovi HAZUD su mnogi hrvatski politički i javni radnici među kojima je naveden i jedan broj onih koji su davno umrli kao što je Franjo Tuđman ili Vice Vukov.