latinica  ћирилица
01/04/2016 |  15:12 ⇒ 21:50 | Autor: RTRS

RTRS najgledaniji i u prva tri mjeseca ove godine (VIDEO)

Radio-televizija Republike Srpske najgledanija je u Srpskoj. To potvrđuju podaci Agencije Nilsen. Naš program bio je najgledaniji u martu i u prva tri mjeseca ove godine.
RTRS - Foto: RTRS
RTRSFoto: RTRS

Vjerovali ste našim informativnim emisijama. Od deset najgledanijih u mjesecu iza nas, osam je proizvod naše medijske kuće.

 

Mart – još jedan mjesec u kojem ste bili uz naš program. Da ste povjerenje poklonili sadržajima RTRS-a potvrđuju podaci Nilsena da je njihov udio u Srpskoj bio 17,14.

I ne samo to. Naš program s udjelom u gledanosti od 15,95 najgledaniji je u Republici Srpskoj od početka godine do danas.

Vjerujete našim novinarima i urednicima koji vas u 19 i 30 svakodnevno informišu o domaćim i inostranim aktuelnostima. To pokazuje podatak da je najgledanija informativna emisija u ovoj godini naš Dnevnik 2 s rejtingom 16,26.

Po gledanosti su se, u martu, izdvojili i sadržaji koje je pripremila redakcija zabavnog programa, kao i aktuelnosti sa sportskih terena.

Radio-telelizija Republike Srpske dobro je pozicionirana i kada se analizira gledanost svih televizija u Bosni i Hercegovini u 2016. godini. Tu zauzimamo četvrtu poziciju. Ako se pogleda redosljed televizija iz Republike Srpske – na prvoj smo poziciji i to sva tri mjeseca u 2016.

I tokom 31. martovskog dana bili smo najgledanija televizija iz Republike Srpske u BiH.

Hvala za povjerenje!