latinica  ћирилица
09/02/2016 |  18:51 ⇒ 19:05 | Autor: Agencije

Poklon-paket za kandidate za Oskara sadrži i "vampirsko podizanje grudi"?

Glumci i režiseri nominovani za Oskara ove godine dobiće vaučere za plaćeni desetodnevni put u Izrael u pojedinačnoj vrijednosti od 55.000 dolara, kao dio poklon-paketa koji se daje kandidatima za tu nagradu. Paket između ostalog sadrži i "vampirsko podizanje grudi", pri čemu se koristi sopstvena krv pacijenta za "lijep dekolte bez implanata".
Oskar - Foto: Agencije
OskarFoto: Agencije

 Vaučere će dobiti 26 kandidata za Oskara i domaćin ceremonije dodjele, a ukupna vrijednost im je 1,5 miliona dolara.

Svaki vaučer pokriva let avionom u prvoj klasi i hotelske troškove u hotelu sa pet zvjezdica za dvije osobe.

Oni će moći da odsjednu u hotelima poput "Valdorf Astorije" u Јerusalimu (velika slika iznad), koji je nedavno rangiran kao sedmi najbolji na Bliskom istoku, gdje apartmani staju i 2.000 dolara za noć.

Izraelski list Xaarec  piše da je put u Izrael najskuplji poklon u paketu, koji vrijedi ukupno 200.000 dolara.

Izraelski ministar turizma Јariv Levin rekao je da je cilj poklona da holivudske zvijezde "dožive Izrael iz prve ruke, a ne kroz medije".

U slučaju da odluče da unovče vaučere, njihova posjeta će imati "ogroman odjek među milionima njihovih obožavalaca i na društvenim mrežama", istakao je ministar.

Među sretnim dobitnicima koji bi mogli da razgledaju Tel Aviv i šetaju ulicama starog grada u Јerusalimu, su Met Dejmon, Kristijan Bejl i i Kejt Vinslet.

U poklon-paketu je i petnaestodnevna šetačka tura po Јapanu i mogućnost da se iznajmljuje automobil marke "audi" tokom jedne godine.

Paket između ostalog sadrži i "vampirsko podizanje grudi" (vampire breast lift), novi metod doktora Čarlsa Ranelsa, pri čemu se koristi sopstvena krv pacijenta za "lijep dekolte bez implanata".

Luksuzni put u Izrael djelimično finansira izraelska vlada u nadi da će filmske zvijezde zasjeniti izvještaje o problemima sa kojima je zemlja suočena, komentarišu svjetske agencije.

Izrael već dugo traži načina da prevaziđe bojazan stranih posjetilaca zbog bezbjednosne situacije, imajući u vidu decenijski sukob sa Palestincima i da novi talas nasilja traje već pet mjeseci.

Silvester Stalone je 2014. godine za vrijeme rata u Pojasu Gaze potpisao proizraelsku peticiju, a Leonardo Dikaprio je već bio u Izraelu 2010, kada je posjetio svoju tadašnju djevojku top model Bar Refaeli.

Јedan od Staloneovih rivala za najbolju sporednu mušku ulogu je Mark Rajlans, propalestinski aktivista u Velikoj Britaniji, koji možda neće htjeti da dođe u Izrael.