latinica  ћирилица
25/01/2016 |  14:13 | Autor: TANЈUG

Skijanje na Menhetnu? Zašto da ne! (VIDEO)

Nakon što je snježna mećava "Snowzilla" pogodila istočni dio SAD, na „Јutjubu“ se ubrzo pojavio video-snimak na kome dvojica Njujorčana voze snoubord i skijaju se ulicama Menhetna.
Skijanje na Menhetnu... - Foto: Screenshot/YouTube
Skijanje na Menhetnu...Foto: Screenshot/YouTube

Prošlog vikenda u Njujorku je napadalo rekordnih 63 centimetara snijega, što je primoralo gradske vlasti da zabrane saobraćaj na ulicama.

Prema Hafington postu, neposredno prije nego što je proglašena zabrana, dvojica poznatih Јutjubera, Kejsi Nistat i DŽesi Velens, iskoristili su debeli snježni pokrivač kako bi gradske ulice pretvorili u skijaški centar.

Video-snimak, koji je zabilježio već više od 4,5 miliona pregleda, prikazuje Nistata i Velensa kako kližu snježnom gradskom stazom uz pjesmu Frenka Sinatre - "New York, New York".

Dvojica mladića su snimanje tog video-klipa, pod nazivom "Snowboadring with the NYPD", ostvarili pomoću nekoliko kamera, štapova za selfije, džipa, drona i pa čak i pripadnika reda.

Američke medije preplavile su fotografije gradova i pejzaža pod snijegom, među kojima je veliku popularnost stekla slika na kojoj jedna žena pravi Snješka Bjelića na Tajms skveru.