latinica  ћирилица
27/08/2015 |  09:14 | Autor: Nezavisne

Nevjerovatno selo DŽoni Depa na prodaju (FOTO)

DŽoni Dep prodaje svoj nevjerovatni posjed, odnosno njegovo privatno selo u južnom djelu Francuske, koje sadrži više od 12 građevina.
DŽoni Dep - Foto: FONET
DŽoni DepFoto: FONET

Cijena koju on traži za ovaj posjed je 26 miliona dolara, ali, ipak vrijedi svake pare. U cijenu su uračunati komadi namještaja, knjige, diskovi, umjetnička djela i brojni drugi privatni predmeti ovog cjenjenog glumca. Parcela od 37 hektara koja je još uvijek u njegovom posjedu, kupljena je 2001.godine, a dobila je i prefinjeno renoviranje, nakon što je dekade provela kao napušteno mjesto.

Izgleda da je naš voljeni Kapetan DŽek Sperou potrošio oko 10 miliona na proces renovacije ovog posjeda, koji je izgrađen upotrebom prirodnog kamena i drvenih greda, sa krovovima od terakote. Ovo imanje ima i skver, gdje se nalazi i crkva, koju je gospodin DŽoni pretvorio u kuću za goste, dok je nekadašnja ispovjedaonica sada garderober.

Budući vlasnici će biti oduševljeni činjenicom da se u sklopu ovog imanja nalazi i restoran sa profesionalnom kuhinjom, kao i vešernica i garaža, koje izgledaju kao lokalne prodavnice. Intresantna stvar je činjenica da je DŽoni Dep sam radio dekoraciju ovog prostora, što objašnjava motive Pirata sa Kariba, sa lobanjama i šarenim maramama.

Glavna vila na ovom posjedu ima skoro 500 m2 prostora, sa pet spavaćih soba i pet kupatila, i odvojenim umjetničkim studiom. Tu je i nekoliko koliba za potencijalne goste, kao i prekriveni vagon opremljen kupatilom i kuhinjom. Ovdje postoji i dva bazena, kao i teretana i skejt park, a postoji i sasvim dovoljno prostora za neka nova prilagođavanja.