latinica  ћирилица
01/07/2015 |  16:12 | Autor: Blic

Edinburg- Najjadniji sendvič na svijetu prodaje se na aerodromu

Kada su prodavači u restoranu vidjeli šta se našlo unutar njihovog pakovanja, počeli su da se smiju zato što je to "toliko strašno da je smiješno".
Najjadniji sendvić (foto: reddit.com) -
Najjadniji sendvić (foto: reddit.com)

Ništa nije toliko posebno kao iščekivanje da "napadnete" veoma obiman i slastan obrok. Јedna mušterija prodavnice sendviča na aeorodromu u Edinburgu je doživjela pravo razočarenje.

Mušterija je platila 3,20 funti očekivajući sendič sa dosta slanine i jaja. Ono što je dobila definitivno ju je šokiralo - u skromnoj zemički bila je tanka kriška slanine i samo dio prženog jajeta.

Razočarana mušterija je odmah fotografisala sendvič i fotografiju objavila na društvenoj mreži Redit uz komentar "evo kako izgeda sendvič od 3,2 funte na aerodromu u Edinburgu".

Poslije reklamacije sendviča, mušterija nije tražila da joj vrate novac s obrazloženjem "Pomislio sam da su im sendviči zapravo zaista takvi i po toj cijeni zato što se radi o aerodromu".

Portparol aerodroma u Edingurgu rekao je da oni rade veoma blisko sa svim dobavljačima hrane i pića kako bi osigurali najbolji mogući kvalitet za svoje mušterije.

- Nažalost, ovog puta smo stvarno napravili propust i nudim iskreno izvinjenje našoj mušteriji. Јasno je da ovo nije kvalitet kakav želimo za naše cijenjene kupce - pisalo je zvaničnom saopštenju.