latinica  ћирилица
28/05/2015 |  08:39 | Autor: SRNA

Predstavnički dom danas o terorističkom napadu u Zvorniku i akciji "Ruben"

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH razmatraće danas informacije Savjeta ministara BiH o terorističkom napadu na Policijsku stanicu u Zvorniku, te o akciji "Ruben" koju je nakon toga proveo MUP Republike Srpske.
Napad na policijsku stanicu u Zvorniku - Foto: TANЈUG
Napad na policijsku stanicu u ZvornikuFoto: TANЈUG

Pred poslanicima će se naći i Izvještaj komisije Kolegijuma o nastojanju za postizanje saglasnosti o prijedlogu poslanika SNSD-a Nikole Špirića za dopunu dnevnog reda 11. sjednice Predstavničkog doma tačkom koja glasi: "Informacija Savjeta ministara BiH o terorističkom napadu u Zvorniku".

Predstavnički dom na prošloj sjednici nije prihvatio Špirićev prijedlog da u dnevni red sjednice bude uvršteno razmatranje izvještaja o terorističkom napadu u Zvorniku.

Na dnevnom redu sjednice je i razmatranje poslaničke inicijative zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma Mladena Bosića za uvrštavanje u dnevni red tačke: "Informacija Regulatorne agencije za komunikacije BiH o cijenama usluga mobilnih operatora u BiH".

Predstavnički dom razmotriće godišnji i finansijski izvještaj Centralne banke BiH za 2014. godinu, izvještaj o radu Pravobranilaštva BiH za prošlu godinu i izvještaj o aktivnostima Kancelarije za reviziju institucija BiH za 2014. godinu.